Asztrofotós szakkör a Polarisban – Az asztrofotózás művészet vagy tudomány? A vezetett asztrofotózás rejtelmei. | MCSE

Asztrofotós szakkör a Polarisban – Az asztrofotózás művészet vagy tudomány? A vezetett asztrofotózás rejtelmei.

Mikor:
2017. október 6, péntek @ 19:00 – 22:00
Helyszín:
Óbudai Polaris Csillagvizsgáló
Budapest
Laborc u. 2c
1037 Magyarország
Költség:
MCSE-tagok számára díjtalan
Kategóriák:
Asztrofotós szakkör a Polarisban -  Az asztrofotózás művészet vagy tudomány? A vezetett asztrofotózás rejtelmei. @ Óbudai Polaris Csillagvizsgáló | Budapest | Magyarország

A csillagos égbolt fényképezése napjaink egyik legizgalmasabb, szinte beláthatatlan távlatokat nyújtó elfoglaltság az amatőrcsillagászok körében. A Polarisban a téma iránt érdeklődő kezdők és haladók számára tartunk szakkört, amely személyes találkozási lehetőséget nyújt az asztrofotográfia szerelmesei számára.


Az asztrofotózás művészet vagy tudomány? Akkora ördöngösség lenne? Mit érdemes tudni a vezetett asztrofotózásról? Pósán Tibor ezeket a kérdéseket fogja boncolgatni előadásában. Gyere el, és hallgasd meg! De ne állj meg itt. Tedd fel kérdésed, fejtsd ki véleményed. Ettől szakkör a szakkör.

Az MCSE asztrofotós szakkörének következő foglalkozását 2017. október 6-án (pénteken) 19 órakor tarjuk a Polaris Csillagvizsgálóban.

A szakkörön való részvétel egyedüli feltétele az MCSE-tagság, amellyel anyagilag és erkölcsileg is támogatják a magyar amatőrcsillagász mozgalmat.