MCSE-tagtoborzó 2012

Hagyományainknak megfelelően már az októberi Meteorral kiküldtük a jövő évi tagdíj postai befizetésére szolgáló csekkeket. Kérjük tagjainkat, minél előbb, és minél többen fizessék be tagdíjukat, ezzel is megkönnyítve a nyilvántartás munkálatait és 2012-re szóló Évkönyvünk gördülékeny postázását. Habár a jól ismert sárga csekket is postáztuk most – hiszen vannak, akik számára ez a kényelmesebb, megszokott módja a tagdíjfizetésnek –, mégis arra kérjük tagjainkat és leendő tagjainkat, lehetőleg átutalással egyenlítsék ki tagdíjukat. A banki átutalás nemcsak korszerűbb, hanem gyorsabb is, mint a sárga csekkes befizetés. Emellett minden egyes sárga csekkes befizetés után igen jelentős összeget, több mint 500 Ft-ot von le a bank. Egy teljes Meteor-számot lehetne kiadni az MCSE-től levont kezelési költségekből! Banki átutalás esetén kérjük, hogy a megjegyzés rovatban minden esetben adják meg teljes lakcímüket is!

Az MCSE bankszámla-száma:

62900177-16700448

Az átutalás megjegyzés rovatában feltétlenül adják meg teljes postacímüket!

Sárga csekkes befizetés esetén a nevet-címet olvashatóan, nyomtatott betűkkel kérjük kitölteni.

A rendes tagdíj összege 2012-re 6900 Ft. Rendes tagjaink illetménye a Meteor 2012-es évfolyama és a Meteor csillagászati évkönyv 2012 c. kötet. Szlovákiában, Romániában és Szerbiában élő tagtársaink számára a 2012-es tagdíj összege megegyezik a magyarországival, vagyis 6900 Ft (ezekbe az országokba meg tudjuk szervezni a Meteor és az Évkönyv alternatív kijuttatását). Más országokban élő amatőrtársaink számára az MCSE-tagdíj összege 14 500 Ft (a rendkívül magas postaköltségek miatt).

Nem tagok számára a Meteor 2011-es évfolyamának előfizetési díja 7200 Ft, a Meteor csillagászati évkönyv 2012. évi kötete pedig 2500 Ft. Mindazok tehát, akik az MCSE-tagságot választják, 2800 Ft-ot takarítanak meg.

A Meteor csillagászati évkönyv 2012. évi kötetét december közepétől postázzuk mindazoknak, akik 2012-re rendezik tagságukat.

Budapestiek és Budapest környékiek személyesen is rendezhetik tagdíjukat a Polaris Csillagvizsgáló esti ügyeletein (kedd, csütörtök, szombat 18:00–22:30 óra között), illetve – telefonos egyeztetés alapján – napközben is. A csillagvizsgálóban természetesen mindenkor szeretettel látjuk a Budapesten átutazó vidéki és külföldi tagtársainkat is.

Új érdeklődők figyelmébe: belépés az MCSE-be on-line felületen!

Ajánljuk...