Vélemények a 2007-es MCSE Kiskun Táborról

Sziasztok!
Bár csak egy napra tudtam lemenni a táborba, de nagyon tetszett minden! Érdekesek voltak az előadások, klassz volt a délutáni kirándulás, hűsítő volt a medence és szépen kézben volt tartva a tábor szervezése (regisztráció, befizetések stb.). Köszönet mindenkinek, aki ebben részt vett!

Üdv: Balaton Laci

 

Sziasztok!
A ma végetért 2007-es kiskun táborban a kisfiammal nagyon jól éreztük magunkat. A mintaszerű lebonyolításáért én személy szerint is köszönetet mondok Morvai Józsinak, Benkovics Zolinak, Németh Zolinak (MCSE Dunaújvárosi Csoport) és Énisz Tominak.

Rezsabek Nándor

Sziasztok!
Ez a Kiskun-tábor nagyon jól sikerült! Az idő is kegyes volt hozzánk, bár nappal elkélt az úszómedence. A társaság és az előadások is nagyon jók voltak. Mi kell ennél több? Tisztelet és köszönet a tábor szervezőinek!
Jövőre veletek ugyanitt-ugyanígy!  🙂

Üdv: Boromisza Fecó

Sziasztok!
Én sajnos csak a hét végére tudtam elmenni a táborba, de nem bántam meg. Nagyon kegyes volt az időjárás, bár nem mindig volt ideális észlelő idő, de egyik este sem kellett unatkoznunk. Nagyon jól voltak az előadások leszervezve, és a váratlan helyzeteket is kitűnően oldotta meg a szervezőség. A egész családom nevében ezer köszönet a szervezőknek!!!

Üdv: Szűcs Család

{mosimage}

Ajánljuk...