Felhívás a csillagászat barátaihoz!

Kérjük, segítsék a Magyar Csillagászati Egyesület csillagászatnépszerűsítő munkáját MCSE-tagsággal és önkéntes ismeretterjesztő munkával!

Az 1946-ban alapított Magyar Csillagászati Egyesület hazánk legrégibb és legnagyobb létszámú csillagászati szervezete, melynek tagjai Magyarországon és a határon túl is tevékenykednek. Egyesületünk tudománynépszerűsítő és tehetséggondozó munkája mellett szervezi az amatőrcsillagász mozgalmat, koordinálja a megfigyelőmunkát, táborokat, országos bemutatókat és találkozókat szervez, továbbá fenntartja az óbudai Polaris Csillagvizsgálót.

20120606-vt-tavcsovek

Közeledik az MCSE-tagság megújításának időszaka. Minden amatőrcsillagászt, minden távcsőtulajdonost, a csillagászat minden barátját szeretettel várunk az MCSE-tagok sorában! Régi és új tagjainkat arra kérjük, hogy vagy átutalással, vagy személyesen, a Polarisban rendezze tagdíját.

Bankszámla-számunk: 62900177-16700448

Minden érdeklődőt, minden távcsőtulajdonost és távcsőépítőt szeretettel várunk az MCSE-tagok sorában! Tagjaink illetményként kapják a Meteort és a Meteor csillagászati évkönyvet, ingyenesen látogathatják a Polarist, bekapcsolódhatnak helyi és szakcsoportjaink munkájába.

Nagy súlyt fektetünk a tehetséggondozásra, ugyanakkor szeretnénk, ha minél több fiatal erősítené egyesületünk sorait. 2013-ban bevezettük az ifjúsági tagságot, amit mindazok igénybe vehetnek, akik nem töltötték be 25. életévüket, és valamely oktatási intézmény nappali tagozatán tanulnak. Számukra 50%-os kedvezményes tagdíjat ajánlunk, melynek összege 3650 Ft. A rendes tagdíj összege 7300 Ft, míg a családi tagságé (két felnőtt és két, 14. életévét be nem töltött gyermek) 10950 Ft. Jó hír, hogy egyik tagsági forma összege sem emelkedik 2013-hoz viszonyítva.

További információk az egyesületi tagsággal kapcsolatban: MCSE-tagtoborzó 2014

Ajánljuk...