A Csillagászat Éve – programszervezők listája

A Magyar Csillagászati Egyesület és a vele együttműködő szervezetek méltó módon kívánják megünnepelni 2009-et, a Csillagászat Nemzetközi Évét. Fő célkitűzésünk, hogy minél több embert ismertessünk meg az Univerzum csodáival – előadások, távcsöves bemutatók és egyéb programok formájában. Helyi csoportjaink, tagtársaink országszerte arra készülnek, hogy a lehető legtöbb embert – fiatalokat és felnőtteket egyaránt – bevonják a Csillagászat Évének globális és lokális eseményeibe.

Egyesületünk összeállított egy címlistát, melyen megyénként, illetve településenként szerepelnek azok a csoportok és személyek, akik az adott helyen a Csillagászat Évével kapcsolatos programokat szervezik, koordinálják. A megadott weboldalakon, elérhetőségeken mindenki tájékozódhat a helyi eseményekről, valamint fel tudja venni a kapcsolatot a listán szereplő személyekkel. Tagtársaink – lehetőségeikhez mérten – szívesen vállalnak előadásokat, távcsöves bemutatókat iskolákban (tanórák, projektnapok, egyéb programok keretében) és egyéb intézményekben, helyszíneken is. 

A lista az alábbi linken érhető el: www.csillagaszat2009.hu/programszervezok/

Ha felkeltettük érdeklődésüket, kérjük, keressenek bennünket, s programjainkon való részvételükkel ünnepeljék velünk együtt a Csillagászat Évét! A listán még nem szereplő, de arra felkerülni szándékozó tagtársainkat, csoportokat
arra kérjük, jelentkezzenek a szalaitom@gmail.com címen!

Ajánljuk...