Belépés a Magyar Csillagászati Egyesületbe

Amatőrcsillagászat? Magyar Csillagászati Egyesület! Várjuk tagjaink sorába a csillagászat iránt érdeklődőket – minden korosztályból várjuk azokat, akik csillagászati közösségben szeretnék tudásukat bővíteni, megfigyeléseket végezni, és tagdíjukkal is támogatnák a csillagászat népszerűsítését, az amatőrcsillagászat művelését. Mi az előnye az egyesületi tagságnak?

  • A Magyar Csillagászati Egyesület tagjai illetményként kapják a távcsöves megfigyelőmunkához alapvető információkat nyújtó Meteor csillagászati évkönyvet;
  • a Meteor című, havonta megjelenő csillagászati folyóiratot;
  • az MCSE tagjai ingyenesen látogathatják a Polaris Csillagvizsgáló programjait, jelentkezhetnek szakköreibe, kedvezményesen vehetnek részt az Egyesület táborain, rendezvényein,
  • árengedményt kapnak az egyesületi kiadványok megvásárlásakor;
  • és végül, de nem utolsósorban: a legnagyobb létszámú hazai csillagászati közösséghez tartozhatnak!

Tagjaink a Csillagváros csillagászati közösségi honlapon keresztül is tarthatják a kapcsolatot egymással és lakhelyük amatőrcsillagászaival.

A tagság naptári évre vonatkozik, a január 1-december 31. közötti időszakra.

Az MCSE éves tagdíjai (2020)  
  • rendes tagság: (jogi személyek számára is)
8000 Ft
  • rendes tagság: (Szerbia, Szlovákia, Románia)
8000 Ft
  • rendes tagság: (más országokba)
19500 Ft
  • családi tagság: (egy háztartásban élő két felnőtt és két, 14. életévét be nem töltött gyermek)
12000 Ft
  • ifjúsági tagság (26 évnél fiatalabb, közoktatási vagy felsőoktatási intézmény nappali tagozatán tanuló, családi tagként nem nyilvántartott személyek). Csak Magyarország területére tudjuk biztosítani.
4000 Ft

 

Az itt feltüntetettnél nagyobb összegek is fizethetők tagdíjként. Köszönjük!

A magas postaköltségek miatt határon túlra nem tudjuk biztosítani a kedvezményes tagdíjakat.

A MeTeor 2018 észlelőTábor (MTT) csoportképe.

 

Jelentkezés

Helyszíni jelentkezés: Az óbudai Polaris Csillagvizsgálóban (Budapest III., Laborc u. 2/c., tel.: (70) 548-9124) az esti távcsöves bemutatók alkalmával (kedd, csütörtök, szombat, 18-22 óra) folyamatos tagfelvételt is tartunk, a tagdíjak a helyszínen intézhetők. Az új belépők azonnal átvehetik illetmény-kiadványaikat (nem kell kivárni a hosszadalmas postai kiküldést), és megismerkedhetnek csillagvizsgálónk munkájával. Budapestieknek mindenképp a helyszíni jelentkezést javasoljuk

Jelentkezés honlapunkon: Ha szeretne csatlakozni hozzánk, akkor kérjük, hogy töltse ki az alábbi jelentkezési lapot, majd juttassa el a megfelelő összegű tagdíjat (lehetőleg banki átutalással) a Magyar Csillagászati Egyesület részére. A Magyar Csillagászati Egyesület bankszámla-száma: 62900177-16700448-00000000. A Magyar Csillagászati Egyesület postacíme: 1300 Bp., Pf. 148. Kérjük a közvetlen banki átutalást választókat, feltétlenül adják meg az átutalás Közlemény rovatában a feladó pontos címét (irányítószám, település, utca, házszám)!

Név (kötelező)

Cím: (kötelező)
Irányítószám:
Város:
Cím:

Születési dátum (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon:

Foglalkozás:

Tagsági forma:

Fizetési mód (kötelező):

Hogyan szerzett rólunk tudomást?

Megjegyzés

Adatvédelmi nyilatkozat (elfogadása a tagsági jogviszony létrehozásához elengedhetetlen)

Kijelentem, hogy az Egyesület vonatkozó adatvédelmi nyilatkozatát elolvastam, megértettem, és jelen űrlap beküldésével elfogadom.

Adatvédelmi nyilatkozat az Egyesület tagnyilvántartásához