MCSE-tagság 2016!

Beköszöntött az MCSE-tagság megújításának időszaka! Kérjük, újítsa meg Ön is mielőbb tagságát. A rendes tagdíj összege továbbra is változatlan, a 2016-os évre 7300 Ft.

Az 1946-ban alapított Magyar Csillagászati Egyesület hazánk legrégibb és legnagyobb létszámú csillagászati szervezete, melynek tagjai Magyarországon és a határon túl is tevékenykednek. Egyesületünk tudománynépszerűsítő és tehetséggondozó munkája mellett szervezi az amatőrcsillagász mozgalmat, koordinálja a megfigyelőmunkát, táborokat, országos bemutatókat és találkozókat szervez, továbbá üzemelteti az óbudai Polaris Csillagvizsgálót.

agas_csoportkep_2005Minden érdeklődőt, minden távcsőtulajdonost és távcsőépítőt szeretettel várunk az MCSE-tagok sorában! Tagjaink illetményként kapják a Meteort és a Meteor csillagászati évkönyvet, ingyenesen látogathatják a Polaris Csillagvizsgálót, bekapcsolódhatnak helyi– és szakcsoportjaink munkájába.

Kérjük tagjainkat, minél előbb rendezzék az MCSE-tagdíjat, ezzel is megkönnyítve a tagnyilvántartás munkálatait és 2016-ra szóló Évkönyvünk gördülékeny postázását. Arra kérjük jelenlegi és leendő tagjainkat, lehetőleg átutalással egyenlítsék ki tagdíjukat. A banki átutalás nemcsak korszerűbb, hanem gyorsabb is, mint a sárga csekkes befizetés. Banki átutalás esetén kérjük, hogy a megjegyzés rovatban minden esetben adják meg teljes lakcímüket is!

Az MCSE bankszámla-száma:
62900177-16700448

A rendes tagdíj összege 2016-ra változatlan, 7300 Ft. Rendes tagjaink illetménye a Meteor 2016-os évfolyama és a Meteor csillagászati évkönyv 2016 c. kötet. Szlovákiában, Romániában és Szerbiában élő tagtársaink számára a 2016-os tagdíj összege megegyezik a magyarországival, vagyis 7300 Ft (ezekbe az országokba meg tudjuk szervezni a Meteor és az Évkönyv alternatív kijuttatását, de a kedvezményes ifjúsági tagdíjat nem tudjuk biztosítani). Más országokban élő amatőrtársaink számára az MCSE-tagdíj összege 17 500 Ft (a rendkívül magas postaköltségek miatt).

Nem tagok számára a Meteor 2016-os évfolyamának előfizetési díja 7200 Ft, a Meteor csillagászati évkönyv 2016. évi kötete pedig 3000 Ft. Mindazok tehát, akik az MCSE-tagságot választják, 2900 Ft-ot takarítanak meg.

Budapestiek és Budapest környékiek személyesen is rendezhetik tagdíjukat a Polaris Csillagvizsgáló esti ügyeletein, illetve – telefonos egyeztetés alapján – napközben is (tel.: 06-70-548-9124). A csillagvizsgálóban természetesen mindenkor szeretettel látjuk a Budapesten átutazó vidéki és külföldi tagtársainkat is. További lehetőség a tagdíjak rendezésére: számlavezető bankunk budapesti kirendeltségén is lehet tagdíjat fizetni: Bakonyvidéke Takarékszövetkezet, Budapest VI. Jókai tér 2.

Tagjaink emellett jelentős kedvezményben részesülhetnek, ha a Budapesti Távcső Centrumban vásárolnak (a kedvezmény csak SW termékekre vonatkozik), és fotókidolgozási kedvezményt kapnak a Puskás Fotó budapesti üzletében. Ugyancsak

Köszönjük a támogatást!

MTT 2014: éjszakai panoráma az észlelőlámpáktól vöröslő réttel (Szklenár Tamás felvétele).

MTT 2014: éjszakai panoráma az észlelőlámpáktól vöröslő réttel (Szklenár Tamás felvétele).

Ajánljuk...