A tarjáni MTT ’07 résztvevőinek figyelmébe

A korábbiaknak megfelelően rengeteg érdeklődőre számítunk, ezért az alábbiakat kérjük a regisztráció és a lebonyolítás megkönnyítése érdekében mindenkitől.

A tábor üzemeltetőjének kérésére a “regisztrációs állomás” közvetlenül a bejáratnál kerül felállításra, itt várjuk kedves tagtársainkat és vendégeinket. A regisztráció az MCSE piros vendégkönyvébe való beiratkozásból és a befizetések egyeztetéséből ill. rendezéséből áll, továbbá rövid ismertetőt osztunk ki a tábor helyszínrajzával és a legfontosabb tudnivalókkal.

A részvételi díjukat rendezők igazoló jegyet kapnak (a befizetés összegének megjelölésével), az étkezést igénylők pedig étkezési jegyeket is. Az autóval érkezőknek az autóra külön belépőjegyet ragasztunk – ígérve, hogy nem olyan “macerásan”, mint pl. egy autópálya-matrica, valamint ezen a táborhelyen az autók díjmentesen parkolhatnak.

A korábbi évektől eltérően azoktól is kérünk részvételi díjat (igaz, csak jelképes összeget), akik nem a táborban alszanak és étkeznek, ill. hosszabb-rövidebb időre látogatják meg rendezvényünket.

Kérjük, hozza mindenki magával korábbi befizetésének igazolását – gondolva a posta és a bankok rögös útjaira. Részvételi díjaink:

NEM-MCSE TARIFA: 3 nap 1 nap
Házbeli szállás étkezéssel 14.000 4.700
Saját sátor étkezéssel 10.500 3.500
Saját sátor étkezés nélkül 2.700 900
MCSE-tag TARIFA: 3 nap 1 nap
Házbeli szállás étkezéssel 11.000 3.700
Saját sátor étkezéssel 9.000 3.000
Saját sátor étkezés nélkül 2.400 800
NAPI LÁTOGATÓ BELÉPŐ (tagságtól független)
250

Kérjük, hozd magaddal MCSE-tagsági igazolványodat!

A regisztrációkor mutatjuk meg, melyik a táborozásra és az észlelőrét céljára kijelölt terület. A sátorozók számára külön kihelyezett mellékhelyiség áll rendelkezésre, a mosakodásra-fürdésre viszont a lakóházak és a központi épület vizesblokkjai állnak a rendelkezésre. Fontos tudnivaló tehát, hogy a fedett szállások vizesblokkjai nem “kizárólagosan” az ottlakók számára van fenntartva. Emellett igény szerint a tarjáni sportcsarnok öltözőjében is lehet tisztálkodni (a kulcsot a recepción kell kérni ill. leadni).

A tábor helyszínrajza (vázlat)

A résztvevők számára is jól használható augusztusi ajánlat olvasható itt. Egyebek mellett távcsővégre ajánljuk a Jupitert, melynek déli egyenlítői sávja komoly változásokat mutat, a halványodó R Coronae Borealist, és a 7-8-as Meteor mélyég-ajánlatát. A hétvégén már egyre gyakrabban jelentkeznek a Perseidák!

Linkajánló 

Az MTT 07 részletes programja

Ajánljuk...