Ajándékozzon MCSE-tagságot karácsonyra!

Közeledik a karácsony, gondoljon szeretteire – ajándékozzon 2010-es MCSE-tagságot! A rendes tagdíj összege 2010-re 6400 Ft, tagjaink illetményként kapják a Meteort és a Csillagászati évkönyvet, díjtalanul látogathatják a Polaris Csillagvizsgáló programjait és számos kedvezményt vehetnek igénybe. Fiatal tagtársaik ingyenesen vehetnek részt a Polaris tehetséggondozó szakköreinek munkájában.

A 6400 Ft-os tagdíjért cserébe illetményként biztosítjuk a Meteort és a Csillagászati évkönyvet. Aki a tagságot választja, jelentős összeget is megtakaríthat.

A 2010-es MCSE-tagdíj többféleképpen is rendezhető: 

  • AKI TEHETI, BANKI ÁTUTALÁSSAL RENDEZZE TAGDÍJÁT, a csekken is megtalálható bankszámla-számunkra utalva az összeget, A KÖZLEMÉNY ROVATBAN FELTÜNTETVE TELJES LAKCÍMÉT. (A sárga csekkek után 560 Ft összeget von le a bank, ezért is kérjük az átutalásos tagdíjfizetést.)
  • SÁRGA CSEKKEN történő tagdíjfizetés esetén a feladó nevét és címét OLVASHATÓAN, nyomtatott betűvel kérjük feltüntetni.
  • A TAGDÍJAT BUDAPESTIEK SZEMÉLYESEN IS RENDEZHETIK, A POLARIS CSILLAGVIZSGÁLÓ ESTI BEMUTATÓIN.
  • Jogi személyek tagságuk folytatását az mcse@mcse.hu címen jelezzék, ezt követően átutalásos számlát küldünk részükre.

AZ MCSE BANKSZÁMLA-SZÁMA: 62900177-16700448 

Új belépők a www.mcse.hu/belepes oldalon jelentkezhetnek, de a tagdíj rózsaszín postautalványon is megküldhető az MCSE postacímére (1461 Budapest, Pf. 219.).

Határon túli tagdíjak

A rendkívül magas postaköltségek miatt a határon túli tagtársaink számára a 2010-es tagdíj a következőképpen alakul:

  • Szomszédos országok (Szlovákia, Ukrajna, Románia, Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Ausztria): 8000 Ft
  • Nem szomszédos országok: 12000 Ft

Karácsony a Polarisban (2003. december 23.)

Ajánljuk...