Támogassa Ön is a Csillagnézőket!

Amint arról már hírt adtunk, megkezdődött a Csillagnézők című imázsfilmünk elkészítése. Az MCSE-t és a magyar amatőrcsillagászatot bemutató filmet a tervek szerint 2018. február 19-étől lehet megtekinteni.

A film egy részét az Meteor 2017 Távcsöves Találkozón rögzítjük, emellett azonban még számos más forgatási helyszínt is tervezünk. A Csillagnézőket a lehető legkisebb anyagi ráfordítással, nagyon sok önkéntes munkával igyekszünk megvalósítani, azonban vannak megkerülhetetlen kiadások (eszközbeszerzések, a stáb utaztatása, esetleges szállásköltségei), amelyeknek fedezéséhez minden adományt köszönettel veszünk. Amennyiben támogatni kívánja a Csillagnézők megvalósulását, azt megteheti bankszámlánkra történő átutalással:

Magyar Csillagászati Egyesület, 62900177-16700448,

vagy személyesen, a Polaris Csillagvizsgáló esti ügyeletein, illetve a Meteor 2017 Távcsöves Találkozó recepcióján.

Csillagnézők támogatói póló

A Csillagnézőket támogatói póló vásárlásával is segítheti! A pólót NE egyesületünknél rendelje meg, hanem közvetlenül Szőke Balázsnál, a Csillagnézők ötletgazdájánál:

polo-bogre reklám

A várhatóan 45-50 perces filmet terveink szerint 2018. február 19-én, az MCSE újjáalakulásának 29., és Kopernikusz születésének 545. évfordulóján nyilvános vetítésen mutatjuk be Budapesten.

Ajánljuk...