XI. Szentléleki Észlelőhétvége

Kedves Barátaim!
 

A Miskolc melletti Szentléleken, a Turista Parkban rendezzük meg a XI. Szentléleki Észlelő Hétvégét. A helyet nem igazán kell bemutatni az amatőrcsillagászoknak, hiszen éveken keresztül itt rendezte az MCSE az MTT-t, és az elmúlt két esztendő résztvevői is sokat tudnak róla mesélni.

A Turista Park 750 m tengerszint feletti magassága önmagáért beszél, és Miskolc is elég messze van már ahhoz, hogy a város fényei ne legyenek zavaróak. A táj, a természet, az erdő kiváló lehetőséget biztosít a napközbeni kirándulásra, túrára, kikapcsolódásra (Pálos kolostorrom, Látókő, Szilvásvárad, Diósgyőri vár, Tapolcai Barlangfürdő, …).
 
Információk a hétvégével kapcsolatban:
 
Időpont: 2022. szeptember 23-24-25.
 
Program:
 
Szeptember 23. péntek: Érkezés 14:00-tól folyamatosan a Turista Parkba, este észlelés
Szeptember 24. szombat: kora délután ebéd, este észlelés.
Szeptember 25. vasárnap: hazautazás tetszőleges időpontban
 
Elsősorban sátras jelenlétre invitálunk Titeket, de természetesen minden szállásforma a rendelkezésünkre áll a szabad helyek függvényében. A turistapark megújult honlapján minden ezzel kapcsolatos költség megtalálható: turistapark.hu Fontos, hogy a különböző szállástípusoknál vegyük figyelembe a naptár funkciót, hogy az adott szállástípus rendelkezésre áll-e.
 
A táborban szombat délben közös ebéd elköltésére is lehetőség nyílik, idén az ebéd díja 1 500.-
 
A táborra jelentkezni az alábbi email címen, az éjszakák számának, valamint az étkezés esetleges igénylésének megjelölésével lehet.
 
Aki csak látogatóba jön, esetleg csak észlelni fog, de nem alszik kint, annak 1500.- kemping díjjal (ha kocsijával feláll az észlelőrétre, akkor +1000.-) kell majd számolnia.
 
Béres Gábor 30-5446361 gabonet@freemail.hu
 
Mindenkit szeretettel várunk!
 

Ajánljuk...