Egyesületek Napja Hartán

Az időjárás nem nekünk kedvezett. Egész nap kisebb-nagyobb megszakításokkal esett az eső, de ennek ellenre minden programot lebonyolítottak a szervezők, melyekben a Kiskunok is részt vettek.
Reggel 9 órára érkeztünk a Hartai Sport pályára, ahol elkezdtünk készülődni a marhalábszár-pörkölt főzéséhez. Délre kész is volt a finom ebéd, amit a zsűri első helyezettnek bírált el. A délelőtt folyamán még rész vettünk a szellemi vetélkedőben, és a légpuskás lövészetben.
A délután logikai gumiabroncs-pakolással folytatódott, ezután jött a tűzoltóautó-húzás. 4 órakor kezdődött a sodrófa és gumicsizma hajítás. 5 órakor a sörpörgő, vizes célba dobás, majd legvégül a horgászbottal célba dobás.
Eredményhirdetésre 7 órakor került sor. A Kiskunok az 5. helyen végeztek a hat versenyző csapat közül.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani a főzésért elért első helyzetért Énisz Konrádnak, és a résztvevőknek: Vén Istvánnak és családjának, Lengyel Dávidnak és Biácsi Tamásnak, Balaton Lászlónak és Zsikla Anitának, Rezsabek Nándornak, Rezsabek Nándornénak és Rezsabek Leventének. Valamint azoknak, akik bár nem versenyeztek, de vették a fáradtságot, és hosszabb-rövidebb időre eljöttek közénk: Benkovics Zoltánnak, Gottschall Péternek és Vinczúr Balázsnak. Köszönöm továbbá E. Kovács Zoltánnak a távcső biztosítását.

Ajánljuk...