Hóban a Polaris

A január végi erős havazás a Polarist se hagyta érintetlenül. Január 30-án a havazás és a városszerte akadozó közlekedés ellenére nyitva tartottunk, voltak is látogatónk, igaz, jórészt a Polaris szakkörösei. Ekkor még autóval nem lehetett megközelíteni a Polarist, csak vasárnaptól, igaz, akkor is komoly parkolási gondokkal kellett megküzdeni, a Szabadidő Park behavazott parkolóját 40 cm-nyi hó borította.

 

{mosimage} 

Kedd estére megtisztítottuk a 200 négyzetméteres Polaris-teraszt, és kiszabadítottuk a hó fogságából a kupolát (melyet a rárakódott hótól sem nyitni, sem forgatni nem lehetett). A kedd esti bemutató már rendben lezajlott, az kemény hideg ellenére is voltak látogatóink, sőt, voltak új belépőink is, hiszen az élet zavartalanul folyt.

A téli körülmények mellett is zavartalanul folynak a szakköri foglalkozások, az előadások. Aki távcsöves bemutatóra jön, öltözzön fel alaposan, hiszen a kupolában – természetesen – nincs és nem is lehet fűtés…

Szeretettel várjuk tagjainkat és az érdeklődőket a téli Polarisban, annál is inkább, mert még tart a Mars kedvező láthatósága!

Ajánljuk...