MCSE 2009 – tagtoborzó

A 2009-as tagdíj összege 6000 Ft lesz, vagyis csak minimális mértékben emelkedik. Természetesen továbbra is számítunk tagjaink segítségére újabb támogatók bevonásában, újabb tagok toborzásában, és mint a korábbiakban, most is igyekszünk támogatásokat szerezni.

A 6000 Ft-os tagdíjért cserébe illetményként biztosítjuk a Meteort és a Csillagászati évkönyvet. A két kiadvány előfizetési díja nem tagok számára 7950 Ft, így aki a tagságot választja, jelentős összeget takaríthat meg.

A 2009-es MCSE-tagdíj többféleképpen is rendezhető: 

  • AKI TEHETI, BANKI ÁTUTALÁSSAL RENDEZZE TAGDÍJÁT, a csekken is megtalálható bankszámla-számunkra utalva az összeget, A KÖZLEMÉNY ROVATBAN FELTÜNTETVE TELJES LAKCÍMÉT. (A sárga csekkek után 560 Ft összeget von le a bank, ezért is kérjük az átutalásos tagdíjfizetést.)
  • SÁRGA CSEKKEN történő tagdíjfizetés esetén a feladó nevét és címét OLVASHATÓAN, nyomtatott betűvel kérjük feltüntetni.
  • A TAGDÍJAT BUDAPESTIEK SZEMÉLYESEN IS RENDEZHETIK, A POLARIS CSILLAGVIZSGÁLÓ ESTI BEMUTATÓIN.
  • Jogi személyek tagságuk folytatását az mcse@mcse.hu címen jelezzék, ezt követően átutalásos számlát küldünk részükre.

AZ MCSE BANKSZÁMLA-SZÁMA: 62900177-16700448 

Új belépők az mcse@mcse.hu , illetve kérhetnek befizetési csekket, de a tagdíj rózsaszín postautalványon is megküldhető az MCSE postacímére (1461 Budapest, Pf. 219.).

2008-as MCSE-tagdíjak:

Bár közeledik az év vége, még mindig van lehetőség 2008-as MCSE-tagságra. Az év közben tagdíjat fizetők számára is megküldjük a Meteor csillagászati évkönyv 2008.  évi kötetét,  és visszamenőleg a Meteor eddig megjelent idei számait.

Ajánljuk...