MCSE 1%

 

{mosimage}

Az SZJA 1%-ából származó felajánlások immár hagyományosan egyesületünk legfontosabb és legértékesebb bevételi forrásának számítanak, hiszen azt a bizalmat is megmutatják, amivel tagjaink és a csillagászat barátai kitüntetik a Magyar Csillagászati Egyesületet.

Az egyéni adóbevallást készítők 2008. május 20-ig rendelkezhetnek a szokott módon. A nyilatkozatnak tartalmaznia kell a Magyar Csillagászati Egyesület adószámát:

19009162-2-43

és tartalmazhatja az MCSE nevét is. A nyilatkozatot lezárt, normál postai borítékba kell helyezni. A nyilatkozatnak a borítékkal azonos méretű lapon kell lennie, de nem szükséges a formanyomtatvány használata. A borítékra rá kell írni az adózó személyi adatait: nevét, lakcímét, adóazonosító jelét.

Az 1%-os felajánlások évek óta komoly támogatást nyújtanak működési költségeink fedezéséhez (bérleti díjak, postai és kommunikációs költségek, a Polaris Csillagvizsgáló fenntartása stb.), kiadványaink megjelentetéséhez (Meteor, Meteor csillagászati évkönyv, Amatőrcsillagászok kézikönyve, csillagászattörténeti kiadványok, az amatőrmozgalommal kapcsolatos publikációk stb.), rendezvényeink, programjaink lebonyolításához (táborok, közgyűlések, találkozók). Sok fiatalt és határon túli amatőrt is támogathatunk az SZJA-felajánlások révén.

Köszönjük a támogatást!

Magyar Csillagászati Egyesület

Ajánljuk...