Rekordszámú résztvevő az idei MTT-n

Idei nagy távcsöves találkozónkat augusztus 13-16. között tartottuk Tarjánban, a Német Nemzetiségi Táborban. Az idei MTT rekord számú érdeklődőt vonzott: összesen 420-an látogattak el rendezvényünkre.

A rendezvény jó hangulatban zajlott, de bennünket se kímélt a hőség. Már az első estén is rekordot döntöttünk a 272 résztvevővel, majd a következő két napban újabb és újabb érdeklődők érkeztek. Az első két éjszakán távcsövezni, távcsöveket teszteli is lehetett, bár az égbolt állapota csak augusztus 14/15-én volt kielégítő. A meghirdetett előadásokat és egyéb programokat például a tatai buszkirándulást szinte menetrend szerinti pontossággal sikerült tartani.

mtt2015-tatai-reszcsoportkep

A tatai kirándulás résztvevői az egyik tóparti napóránál.

Köszönjük az óriási érdeklődést, és köszönjük mindazok munkáját, akik segítették az MTT 2015 lebonyolítását. Molnár Péter, Molnár Kriszta, Kárpáti Ádám, Tóth Krisztián, Nagy Tibor, Mizser Csongor, Hanyecz Ottó, Prohászka Szaniszló (recepció), Erős János és családja (szállás, étkezés, táborhely), Simon János (tatai kirándulás), Nyerges Gyula és Szőke Balázs (videofelvételek), Keresztes Miklós (kitűzők).

 

Ajánljuk...