Szentléleki őszi észlelőhétvége

Az MCSE és a miskolci Androméda Csillagvizsgáló Egyesület szervezésében, Miskolc mellett Szentléleken, a Turista Parkban rendezzük meg a VIII. Szentléleki Észlelőhétvégét.

A helyet nem igazán kell bemutatni az amatőrcsillagászoknak, hiszen éveken keresztül itt rendezte az MCSE az MTT-t, és az elmúlt két esztendő résztvevői is sokat tudnak róla mesélni.
A Turista Park 750m tengerszint feletti magassága önmagáért beszél, és Miskolc is elég messze van már ahhoz, hogy a város fényei ne legyenek zavaróak. A táj, a természet, az erdő kiváló lehetőséget biztosít a napközbeni kirándulásra, túrára, kikapcsolódásra (Pálos kolostorrom, Látókő, Szilvásvárad, Diósgyőri vár, Tapolcai Barlangfürdő stb…).

Információk a hétvégével kapcsolatban:

Időpont: 2018. október 12-14.

Program:

Október 12. péntek: Érkezés 14:00-tól folyamatosan a Turista Parkba, este észlelés
Október 13. szombat: kora délután ebéd, este észlelés
Október 14. vasárnap: hazautazás tetszőleges időpontban

szentlelek-mtt-2004

A Turista Park többféle szálláslehetőséget nyújt a sátorhelytől kezdve a faházas elhelyezésen át a szaunás apartmanig bezárólag. Az alábbi internetcímen megtekinthető minden ár és lehetőség:

turistapark.hu

A táborban szombat délben közös ebéd elköltésére is lehetőség nyílik, egy nagylelkű felajánlásnak köszönhetően idén az ebéd díja 500 Ft.

A fenti címen ki kell választani az igényelt szállás típusát. A táborra jelentkezni az alábbi email címen a szállás típusának, az éjszakák számának, az étkezés igénylésének megjelölésével, valamint a szállásdíj és étkezési díj átutalásával lehet.

Aki csak látogatóba jön, esetleg csak észlelni fog, de nem alszik kint, annak 1000  Ft kempingdíjjal kell majd számolnia.

Béres Gábor 30-5446361 gabonet@freemail.hu

Számlaszám: Erste Bank, Béres Gábor, 11600006-00000000-12670459

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

 

Ajánljuk...